Lider du af fodsved og har du ofte sure tæer, så er der her en guide som som viser dig hvordan du stopper og helt slipper af med fodsved.

Vi starter med at anbefale dig nogle produkter, der kan hjælpe dig med sure tæer, derefter får du 5 gode råd til, hvad du selv kan gøre.

Hvis du har nogle spørgsmål til artiklen, så kan du kommentere længere nede, vi gør vores bedste for at besvarer hurtigst muligt.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Maxim Antiperspirant Wipes

 

Maxim Antiperspirant WipesDer er næsten ikke noget værre et sådan et par sure tæer i sofaen, i flyet eller i fitnesscenteret. Heldigvis er der nu råd for dig, der døjer med sådanne problemer.

Wipe before sleep

Maxim Antiperspirant Wipe er super lette at anvende og giver dig en god beskyttelse.

Produktet består af nogle praktiske små servietter med 15% aluminiumchlorid. Brug servietterne inden sengetid på hænder, fødder, i ansigtet og hvor du ellers måtte være generet af sved. Vær påpasselig med ikke at komme for meget på de valgte områder, da det er et forholdsvist potent middel, der potentielt kan skade huden ved påførelse i større mængder.

Pakken indeholder 20 servietter, som er lige til at stoppe i tasken og tage med på tur.

Aluminiumchlorid er et effektivt middel mod middel til kraftige svedproblemer og virker i op til 24 timer efter påføring.

LÆS OGSÅ: Antiperspirant test

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Balla Powder Original Formula

 

Balla Powder Original FormulaDet kan til tider være svært at se sig fri for at lugte lidt af sved i visse områder – nogle lever med det, men andre tyer til midler som dette talkumpulver for at minimere eller løse problemet.

Det startede ét sted

Balla Powder er egentlig tiltænkt at bruges til at holde de nedre regioner tørre, hvorved gener fra lugt, ubehag og irritation blev minimerede. Balla Powder kan dog med fordel også bruges andre steder på kroppen; på fødder, under armene, mellem lårene og på ryggen. Alle steder hvor du kan være generet af sved og evt. friktion som følge heraf.

Talkumpudderet påføres let med hænderne på de ønskede områder – gerne lige efter bad.

Pulveret er godkendt til brug uden udsugning. Dog skal du alligevel passe på med ikke at komme til at indånde for meget af det.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Perspirex Antiperspirant Hånd- og fodlotion

 

Perspirex Antiperspirant Hånd- og fodlotionDøjer du med øget svedsekretion på hænder og fødder, kan Perspirex hjælpe dig til en mere komfortabel fremtid uden gener fra dette.

Giv et selvsikkert håndtryk

Er du ufrivilligt blevet til den nervøse type, der altid har svedige håndflader, eller sveder dine fødder bare ekstremt meget uanset, hvilken form for fodtøj du ifører dig? Perspirex Antiperspirant er en effektiv lotion, der kan gøre dig fri fra gener med svedsekretion i 3-5 dage efter påføring.

Påfør Perspirex Antiperspirant mindst et par gange i ugen på tør hud inden du går til køjs for at opnå optimal effekt – dog lidt oftere i opstartsperioden.

Vask hænder og/eller fødder om morgenen og gør ellers som du plejer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

5 gode og simple råd til at undgå sure tæer

1. Flere forskellige sko

Hvis du er træt af at dine fødder sveder når du går, så kan du med fordel gøre brug af, at have flere sko. Selvfølgelig skal du ikke investere i flere hundrede sko, men to eller tre par er altid en god idé at have.

Grunden til dette er, at du ikke går rundt i de samme, og dermed tilfører dem mere fodsved gennem tiden. Hvis det er sommer, kunne du overveje at gå i klipklapper frem for tennissko, og om vinteren kan du skifte skoene ud med støvler.

På den måde får du f.eks. ikke dine støvler til at lufte af fodsved, da du sjældent sveder dine fødder om vinteren. Så overvej at have flere sko, så du ikke tilfører den samme sko re fodsved end højest nødvendigt.

SE OGSÅ: Gaver til ham

2. De rigtige strømper

Mange går med den overbevisning, at du bare skal iføre dig de tyndeste af de tynde strømper, og så vil du undgå at svede lige så meget i skoene. Til dels rigtigt – jo tyndere dine strømper er, jo koldere er dine fødder.

Men du kan sagtens købe tykke sokker, med en god svedabsorbering. Det er at foretrække, frem for tynde strømper uden svedabsorbering. Overvej derfor også, hvilke strømper du anvender, og om du kunne overveje at skifte.

3. Deodorant til dine sko

Mange er ikke opmærksomme på, at der findes en såkaldt ”sko deo”. Denne form for deodorant har til formål, at hjælpe på lugten i en sko. Både dette tip og tip 4 kan du bruge, hvis du skal af med lugten i dine sko.

Denne deodorant kan virke som en super løsning på problemet med fodsved, men den virker ikke særlig godt alene – den skal anvendes som supplement til de andre tips.

4. Sæt skoene til udluftning udenfor

Om sommeren kan du sætte dine sko til udluftning – om vinteren kan du også, men hav lige i baghovedet, at det ikke ligefrem er en fordel, at det sner ned i dine sko . Men hvis muligt, er denne metode lige så brugbar som metoden nævnt i forrige tip.

Du kan eventuelt bruge sko deodorant som supplement, når du ikke kan sætte dine sko til udluftning – altså om vinteren kan du gøre brug af en sko deodorant.

Husk på, at det er gratis, at sætte sine sko udenfor, og hvis der skulle komme uvejr, er det blot at sætte dem indenfor igen.

5. Tag skoene af, når du sidder ned

Når du sidder, enten hjemme, i skolen, på et kontor eller i dit erhverv, så kan du eventuelt tage dine sko af, så dine fødder får mere luft.

Du finder hurtigt ud af, at det er meget mere behageligt, ikke at have sko på i flere timer i træk, som du måske er vant til i skolen eller på arbejdet. Overvej også dette, da det kan forebygge at du ikke producerer nær så meget fodsved.

Denne side er anmeldt af: Johan A. Carlsen 10/10

Forfatter

Skriv en kommentar