Har du problemer med dit hår i form af krus, tørt hår eller måske har du ødelagt det ved at farve det lidt for meget.

Hvis ja så har du brug for en god hårkur, og vi har kigget nærmere på en af mest populære mærker netop nu.

Vi har nemlig fået en enestående mulighed for at teste og vurdere de mest solgte hårkure fra Moroccanoil, så læs endelig med og bliv klogere på hvilken en af dem som passer bedst til netop dit hår og din hårtype.

Alle 3 hårkure er testet ud fra samme fremgangsmåde, og til forsøget har vi valgt 3 vidt forskellige piger til at teste disse hårkure. Så lad os se nærmere på hvad de egentlig syntes om dem og om de får topkarakter.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Moroccanoil Restorative Hair Mask – 250ml

 

Moroccanoil Restorative Hair Mask – 250mlDen første af de tre hårkure vi tester er denne hårmaske hvor der er 250ml. På produktets hjemmesider kan vi læse at den er beregnet til ødelagt hår.

De fremhæver især at den vil være perfekt til dig, som har stylet dit hår lidt for meget med et glattejern, og dermed kommet til at brænde lidt for mange spidser af.

Vores test person fik den i håret, hvor den blev masseret godt ind og helt ned i hovedbunden. Efter at den har fået lov til at sidde i omkring 20 minutter bliver den skyllet ud og så lægger vi ellers ordet over til test personen:

Det er helt utroligt, allerede efter første kur føles mit hår silkeblødt og lækkert igen. Jeg har ellers prøvet rigtig meget for at redde mit hår, men intet har virket indtil nu.

Det er helt sikkert et lækkert Moroccanoil hårprodukt og jeg må sige jeg er overrasket over hvor godt det virker.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Moroccanoil Intense Hydrating Mask 250 ml.

Moroccanoil Intense Hydrating Mask 250 ml.Den næste i rækken er denne Intense Hydrating Mask som også er på 250 ml. Vi kan her læse os frem til at den er beregnet til tørt og livløst hår.

Med den enorme indhold af Antioxidanter går den ind og beriger håret og får det til at skinne lækkert igen.

Til dette formål har vi selvfølgelig fundet en person frem med tørt og kedeligt hår. Hårkuren får lov til at trække helt ind i håret inden vi skylder ud.

Da håret lige er blevet tørret lidt med et håndklæde kan man med det samme se en kæmpe forskel. Håret har meget mere glans og liv og dufter super lækkert.

Vores test person kan ikke tro sine egne øjne: Tænk at jeg nu har gået med det hår i så lang tid og uden at vide det kunne jeg bare have brugt en hårkur fra Moroccanoil og så havde problemet været løst.

 

 

Moroccanoil Weightless Hydrating Mask 250 ml.

 

Moroccanoil Weightless Hydrating Mask 250 ml.Den sidste vi har mulighed for at skrive en anmeldelse af er denne Weightless Hydrating Mask som også indeholder 250 ml.

Forskellen på denne og de to andre er at den her hårkur går ind og gør håret lettere og mere smidigt.

Så hvis du tit har den fornemmelse af at håret klasker sammen og virker tungt og umuligt at style, så er det her det rette køb for dig.

Vores person fandt den rigtig lækker i håret, og havde kun positive ting at sige. Så alt i alt må vi bare konkludere at Moroccanoil er kvalitetsprodukter som virker optimalt.

Hvad gør Moroccanoil så speciel?

Moroccanoil kommer fra Marokko og er lavet på en bestemt type olie, nemlig Arganolie. Arganolie har en helt særlig virkning på ødelagt og spaltet hår, og det er det der er hemmeligheden bag deres kæmpe succes.

Udover det så er Arganolie fyldt med Antioxidanter og giver dermed masser af næring og energi til håret. Det er med andre ord super kvalitet og helt sikkert noget et hvert hår vil elske.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Kan jeg købe dem hos min frisør?

Det kan du helt sikkert godt, rigtig mange saloner sælger Moroccanoil og fremhæver dem ofte over mange af deres øvrige produkter.

Men som du nok ved, så er det ikke helt billigt at købe dem ved frisøren. Det skyldes at de ofte kun køber meget små ordre hjem og derved ikke opnår så store rabatter.

Hvor kan jeg finde de bedste tilbud?

I stedet for at købe dem ved din frisør, så kan vi kun anbefale dig at købe dem online. Der er rigtig mange penge at spare og udvalget er ofte meget større.

Du har måske allerede en favorit shop hvor du plejer at købe hårprodukter, hvis ikke så kan du også benytte prissammenlignings tjenesterne Kelkoo.dk og Pricerunner.dk for at se hvilken shop der er billigst, og ligger inde med de bedste udsalg.

Husk at du kan skrive en kommentar nedenfor hvis du har et spørgsmål, vi gør altid vores bedste for at besvarer alle henvendelser så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at dele denne artikel på Facebook, det kunne jo tænkes at du havde nogle i din omgangskreds der også kunne tænke sig at prøve Moroccanoils produkter.

Denne side er anmeldt af: Torben A. Jessen 10/10

Forfatter

Skriv en kommentar