Kunne du godt tænke dig at komme i gang med en intimbarbering, men har du ikke helt styr på hvordan det gøres? Nedenfor har vi udvalgt nogle intim trimmere, som kan hjælpe dig med at mindske uønsket kropsbehåring.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research-team har undersøgt markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med flere forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle og subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

1
 • Eventuelle officielle og uvildige produkttests
2
 • Kundernes anmeldelser af produktet
3
 • Produktets specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper
4
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og ud fra det, giver vi dig vores subjektive vurdering og anbefalinger. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Trimmeriet Greenkeeper 3 – All inclusive pakke

Specialiseret i intimbarbering

Greenkeeper 3 hårtrimmeren leveres i en all inclusive pakke og er grundet sine forskellige funktioner til følsomme områder et godt valg for folk, der leder efter en trimmer til de intime dele. 

 • Indbygget 4000K LED-lys
 • All inclusive pakke
 • SkinShield-teknologi

Anmeldelse: Produktanalyse af Trimmeriet Greenkeeper 3

SkinShield-teknologi
Greenkeeper 3 er udstyret med SkinShield v3-teknologi, hvilket betyder, at trimningen er en behagelig oplevelse, selv for folk med følsom hud. Med i pakken får du også Nut Butter, som giver en forfriskende duft og samtidig forebygger irritation, beroliger huden og reducerer rødme.

Yderligere funktioner
Med Greenkeeper 3 kan du trimme under bruseren, da den er IP67 klassificeret, som betyder, at maskinen er vandtæt og modstandsdygtig overfor støv og sand. Dertil har den et indbygget 4000K LED-lys, der kan være nyttigt, hvis belysningen på badeværelset ikke er super godt. Designet er desuden kompakt, og maskinen er nem at bruge på grund af den skridsikre belægning.

Hvad siger brugerne om Trimmeriet Greenkeeper 3


På Trustpilot har Trimmeriet.dk 4,4/5 stjerner, hvor det tydeligt fremgår, at brugerne især sætter pris på kundeservicen og den hurtige levering. En af brugerne skriver også, at det indbyggede lys gør Greenkeeper 3 super praktisk og nem at bruge, mens en anden fremhæver, at trimmeren præcis gør det, der er lovet, og at han ikke havde problemer selv med det tykkeste hår.  

Pros

 • IP67 vandtæt
 • Ergonomisk skridsikker belægning
 • Dansk iværksætteri
Ulemper

 • Batteriindikator
 • 2 ekstra barberhoveder og Nut Butter medfølger

Redaktionens vurdering


Greenkeeper 3 er sammen med ekstraudstyret fra all inclusive pakken et perfekt valg, hvis du har brug for en god og solid intimtrimmer. Med den medfølgende “The Guard” kan du justere trimningen fra 2-6 mm alt afhængig af hvilket resultat, du går efter, og ved at bruge deres Nut Butter undgår du irritation. Greenkeeper 3 har nyttige funktioner og gode fordele, hvilket er grunden til, den ifølge os er et godt valg til de intime dele.

Philips Series 5000 HC5612 – prisvenlig, effektiv og præcis hårtrimmer

Bedst til prisen

 • Fine karakterer på Amazon – 4,6 ud af 5 mulige stjerner
 • Høj forbrugerscore på Google Shopping – 4,3 ud af 5 mulige stjerner

Philips Series 5000 HC5612Philips Series 5000 HC5612 er en batteridrevet hårtrimmer, som har opnået høje forbrugerkarakterer og giver stor fleksibilitet og præcision i forhold til den særdeles favorable pris.

Du kan bl.a. få glæde af 28 længdeindstillinger fra 0,5 til 28 mm og op til 75 minutters driftstid efter 8 timers opladning.

 • Op til 75 minutters driftstid
 • 28 længdeindstillinger fra 0,5 til 28 mm
 • Batteridrevet

Redaktionens vurdering

Vi peger på Philips Series 5000 HC5612 som bedst til prisen – den koster få hundrede kroner, men er alligevel spækket med smarte features, der gør det til en fornøjelse at trimme håret.

Vi kan her nævne DualCut-teknologien, der via de dobbelte og selvslibende stålskær sørger for, at skæret bibeholder sin skarphed selv efter 5 år. Trim-n-Flow PRO-teknologien sikrer, at det afklippede hår flyder væk fra knivskæret under brug.

Fordele

 • Ergonomisk greb
 • Selvslibende stålskær
 • Dobbeltskær
Ulemper

 • Lang opladningstid på 8 timer

Det skal du vide, inden du køber Philips Series 5000 HC5612

Tilbehørsdele – 2 kamme medfølger
Der medfølger en skægkam, 2 x trimmerkam samt en 2 mm skægkam. Kammene trimmer håret mellem 3 mm og 28 mm i trin à 1 mm, og fjerner du kammen, kan du få en tæt trimning på 0,5 mm.

Endelig kan vi fremhæve det ergonomiske greb med ru overflade, der gør det nemt at styre trimmeren under alle forhold. Det er et produkt til dig, der ønsker en både præcis og nem hårtrimning af såvel kort som langt hår.

Nem rengøring
Hårtrimmeren er vaskbar og kan skylles direkte under vand. Det gør den let at vedligeholde og holde ren for bakterier, så du altid har en hygiejnisk trimmer.

Investerer du endnu flere penge i din hårtrimmer, vil du naturligvis også kunne få eksempelvis flere funktioner og mere avanceret tilbehør. I vores optik er det største minus for Philips Series 5000 HC5612 imidlertid den noget længere opladningstid på 8 timer. Philips Series 9000 har til sammenligning en opladningstid på 1 time og driftstid på 120 minutter.

Hvad siger brugere om Philips Series 5000 HC5612?

Forbrugerne har via Amazon og de webshops, der er tilknyttet Google Shopping, vurderet Philips Series 5000 HC5612 til karakteren 4,3-4,6 ud af 5 mulige stjerner.

Den nemme betjening og gode trimning af lange hår er nogle af de ting, der går igen i kommentarsporene.

Specifikationer: 

 • Brugstid: 75 minutter
 • Opladetid: 8 timer
 • Længdeindstillinger: 28
 • Strømkilde: Genopladeligt batteri

Philips Series 9000 HC9450 – hårtrimmer med ekstra mange indstillinger

Det største udvalg af indstillinger

 • Fine karakterer på Amazon – 4,4 ud af 5 mulige stjerner
 • God forbrugerscore på Google Shopping – 4,4 ud af 5 mulige stjerner
 • Flot anmeldelse hos magasinet T3 – 4 ud af 5 mulige point

Philips Series 9000 HC9450

Philips Series 9000 tilbyder ifølge magasinet T3 et interessant twist i forhold til flere af de mere traditionelle hårtrimmere med sit digitale display med op til 400 længdeindstillinger og selvslibende titaniumblade, der i årevis bibeholder sin skarphed.

Det er maskinen til dig, der har et særligt øje for detaljer – og som ligeledes ønsker en af de hårtrimmere, der er populær hos forbrugerne.      

 • 120 minutters driftstid
 • Op til 400 længdeindstillinger via digitalt display
 • Selvslibende titaniumblade

Det skal du vide, inden du køber Philips Series 9000

Kan klippe i længderne 0,5-42 mm
Maskinen har totalt 400 længdeindstillinger. Du kan vælge målrettet at gennemgå alle længder, men kan også trinvist vælge længderne med 0,1 mm præcision på det digitale display. Du kan klippe håret fra 0,5 mm til 42 mm. Vil du klippe ned til 0,5 mm, skal du fjerne trimmerkammen. Der medfølger i alt 3 hårkamme.

Du kan f.eks. få stor gavn af den integrerede hukommelsesfunktion – 3 styk for hver kam – der kan huske dine foretrukne længder. Dual Cut-teknologien sikrer desuden, at du kan arbejdet med et dobbeltægget skær, så maskinen klarer sin opgave dobbelt så hurtig, ligesom turbofunktionen tilpasser sig tykkelsen på hårpragten.

Hvad siger forbrugerne og eksperterne om Philips Series 9000?

Forbrugerkaraktererne ligger på 4,4 på henholdsvis Amazon og Google Shopping.

Magasinet T3 påpeger, at det kan kræve lidt indlæring at lære alle indstillinger at kende. Eksperterne giver modellen 4 ud af 5 mulige point. De mange funktioner er dog et stort plus sammen med den ukomplicerede anvendelse og gode batteritid.

Pros

 • Hukommelsesfunktion for foretrukne længdeindstillinger
 • Turbofunktion
 • Dual Cut
Ulemper

 • Ingen holder til opladeren

Redaktionens vurdering

Philips Series 9000 er en god, prisvenlig hårtrimmer, som har mange smarte features foruden det digitale display, og som hele tiden giver dig mulighed for at arbejde med dine foretrukne indstillinger – det er også årsagen til, at Philips hårtrimmeren er vores valg af den maskine med det største udvalg af indstillinger.
Alt i alt er vi ret begejstrede for de mange funktioner, du får med i købet med en ellers meget prisvenlig model. Dog får du heller ikke alverdens ekstra ting med – du kommer eksempelvis til at savne en holder til din oplader.

Specifikationer: 

 • Brugstid: 120 minutter
 • Opladetid: 2 timer
 • Længdeindstillinger: 400 – 0,5 til 42 mm
 • Strømkilde: Genopladeligt batteri

 

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Google Shopping

Du kan se anmeldelserne af Philips Series 5000 HC5612 her
Du kan se anmeldelserne af Panasonic ER1611 her
Du kan se anmeldelserne af Philips Series 9000 HC9450 her

Amazon

Du kan se anmeldelserne af Philips Series 5000 HC5612 her
Du kan se anmeldelserne af Panasonic ER1611 her
Du kan se anmeldelserne af Philips Series 9000 HC9450 her

Danglishreviews.com

Danglishreviews.com er en test-side, hvor de fokuserer på at afprøve produkterne i længere tid, før de giver en anmeldelse.

Panasonic ER1611 er blevet testet af eksperten, der også har Youtube-kanalen ”Simon’s Danglish Reviews”. Han har anvendt den i 10 år for at teste dens holdbarhed.

Anmeldelsen er udgivet den: Ukendt

Du kan se anmeldelsen her

T3.com

Hos T3.com dækker de alt fra nyheder om kultur, kunst og nyheder til de allernyeste elektroniske gadgets. Deres team af eksperter tester forskellige produkter.

Philips Series 9000 HC9450 er både bedømt med et fint antal point, og den har også fået ros for at være innovativ.

Anmeldelsen er udgivet den: 16. marts 2021

Du kan se anmeldelsen her

FAQ

Hvad er intimbarbering?
Intimbarbering betyder at fjerne hår fra kønsområdet eller området omkring det.
Er der en risiko for infektion ved intimbarbering?
Ja, der er en risiko for infektion, hvis man barberer sig med en snavset eller gammel barberhøvl. Det er vigtigt at bruge en ny og ren barberhøvl og rense huden grundigt efter barbering.
Hvordan intimbarberer man bedst?
Det er bedst at anvende en skarp barberhøvl eller trimmer, og sørge for at hudområdet er rent og tørt.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Remington BHT300 Bodytrimmer – brugervenlig intim trimmer

Remington BHT300 BodytrimmerI sammenhold men den anden trimmer fra Remington, der deltager i denne test, har de også skabt denne model, der lidt mindre og lidt lettere.

Remington BHT300 kan bruges på hele kroppen. Den trimmer således med lethed både skæg, armhår, kropsbehåring og det forneden på en effektiv, men skånsom måde. Vær opmærksom på at intrim trimmeren er kun beregnet til at barbere på tørre område, og kan derfor ikke kan køre på fugtig hud eller tages med i bad. Trim i tre forskellige længder – 1,5-3,5 mm.

Kropstrimmeren er meget ergonomisk at bruge. Der er skær på hver side af alle hovederne, således at du kan barbere både forlæns og baglæns. Et hoved kan roteres, mens et andet kan vinkles. Der er derfor nærmest ingen steder, hvor du ikke kan bruge Remington BHT300. En ekstra detalje at nævne her er, at håndtaget er belagt med skridsikker gummi, så maskinen ikke glider ud af hånden på dig under brug.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar