Kunne du godt tænke dig at komme i gang med en intimbarbering, men har du ikke helt styr på hvordan det gøres?

Så læs med her hvor vi giver dig nogle simple tips som alle kan følge, vi anbefaler også nogle produkter som vil være med til at gøre det hele nemmere for dig.

Har du spørgsmål eller andet, så kan du altid tilføje en kommentar nederst på siden, vi gør vores bedste for at besvare alle så hurtigt som overhovedet muligt.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Remington PG6070 Lithium Power Grooming Kit

 

remington-pg6070_02Som mand vil man også gerne se lidt godt ud. Remington PG6070 er skabt til dig, der gerne lige vil trimmes lidt diverse steder inden du skal være sammen med andre.

Remington PG6070 kan bruges både til at trimme skæg, næsehår, armhår og kropsbehåring. Den er let at anvende, har anti-slip håndtag, slidstærk og kommer med flere forskellige hoveder, således at du kan trimme i flere forskellige længder – ned til 0,2 mm. Hovederne monteres let vha. et simpelt klik-system.

Hold styr på alle delene ved at anvende den medfølgende base med plads til det hele. Det er super let at holde hygiejnen i top, da hovederne er vaskbare og dermed bare kan skylles under hanen. Bladene er desuden med “self-sharpening” effekt, som sikrer at de ikke bliver sløve.

Tag Remington PG6070 med på ferie – du kan lade den op via et USB-kabel til din computer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Remington BHT300 Bodytrimmer

 

Remington BHT300 BodytrimmerI sammenhold men den anden trimmer fra Remington, der deltager i denne test, har de også skabt denne model, der lidt mindre og lidt lettere.

Remington BHT300 kan bruges på hele kroppen. Den trimmer således med lethed både skæg, armhår, kropsbehåring og det forneden på en effektiv, men skånsom måde. Vær opmærksom på at trimmeren er kun beregnet til at barbere på tørre område, og kan derfor ikke kan køre på fugtig hud eller tages med i bad. Trim i tre forskellige længder – 1,5-3,5 mm.

Trimmeren er meget ergonomisk at bruge. Der er skær på hver side af alle hovederne, således at du kan barbere både forlæns og baglæns. Et hoved kan roteres, mens et andet kan vinkles. Der er derfor nærmest ingen steder, hvor du ikke kan bruge Remington BHT300. En ekstra detalje at nævne her er, at håndtaget er belagt med skridsikker gummi, så maskinen ikke glider ud af hånden på dig under brug.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Denne side er anmeldt af: Anton S. Nielsen 10/10

Forfatter

Skriv en kommentar