Kunne du godt tænke dig at komme i gang med en intimbarbering, men har du ikke helt styr på hvordan det gøres? Nedenfor har vi udvalgt nogle intim trimmere, som kan hjælpe dig med at mindske uønsket kropsbehåring.


Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research-team har undersøgt markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med flere forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle og subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

1
 • Eventuelle officielle og uvildige produkttests
2
 • Kundernes anmeldelser af produktet
3
 • Produktets specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper
4
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og ud fra det, giver vi dig vores subjektive vurdering og anbefalinger. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.


Remington PG6070 Grooming Kit – alsidig intim trimmer

Vores anbefaling

 • Dag til dag levering hos Helsebixen

 

remington-pg6070_02Som mand vil man også gerne se lidt godt ud. Remington PG6070 er skabt til dig, der gerne lige vil trimmes lidt diverse steder inden du skal være sammen med andre.

Remington PG6070 kan bruges både til at trimme skæg, næsehår, armhår og kropsbehåring. Kropstrimmeren er let at anvende, har anti-slip håndtag, slidstærk og kommer med flere forskellige hoveder, således at du kan trimme i flere forskellige længder – ned til 0,2 mm. Hovederne monteres let vha. et simpelt klik-system.

Hold styr på alle delene ved at anvende den medfølgende base med plads til det hele. Det er super let at holde hygiejnen i top, da hovederne er vaskbare og dermed bare kan skylles under hanen. Bladene er desuden med “self-sharpening” effekt, som sikrer at de ikke bliver sløve.

Tag Remington PG6070 med på ferie – du kan lade den op via et USB-kabel til din computer.

Fordele

 • Ledningsfri brug
 • Støvsuger funktion
 • Vaskbare hoveder
Ulemper

 • Støvsuger funktion suger ikke alle hår op – men reducerer oprydningen

Udvalgte specifikationer

 • Selvslibende titanium blade
 • Lithium batterier medfølger
 • Kan holde op til 60 minutter uden ledning
 • Opbevaringsetui

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Remington BHT300 Bodytrimmer – brugervenlig intim trimmer

Remington BHT300 BodytrimmerI sammenhold men den anden trimmer fra Remington, der deltager i denne test, har de også skabt denne model, der lidt mindre og lidt lettere.

Remington BHT300 kan bruges på hele kroppen. Den trimmer således med lethed både skæg, armhår, kropsbehåring og det forneden på en effektiv, men skånsom måde. Vær opmærksom på at intrim trimmeren er kun beregnet til at barbere på tørre område, og kan derfor ikke kan køre på fugtig hud eller tages med i bad. Trim i tre forskellige længder – 1,5-3,5 mm.

Kropstrimmeren er meget ergonomisk at bruge. Der er skær på hver side af alle hovederne, således at du kan barbere både forlæns og baglæns. Et hoved kan roteres, mens et andet kan vinkles. Der er derfor nærmest ingen steder, hvor du ikke kan bruge Remington BHT300. En ekstra detalje at nævne her er, at håndtaget er belagt med skridsikker gummi, så maskinen ikke glider ud af hånden på dig under brug.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar