Intimbarbering til mænd – 4 tips til en bedre kropsbarbering

Kunne du godt tænke dig at komme i gang med en intimbarbering, men har du ikke helt styr på hvordan det gøres?

Så læs med her hvor vi giver dig nogle simple tips som alle kan følge, vi anbefaler også nogle produkter som vil være med til at gøre det hele nemmere for dig.

Har du spørgsmål eller andet, så kan du altid tilføje en kommentar nederst på siden, vi gør vores bedste for at besvare alle så hurtigt som overhovedet muligt.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Remington PG6070 Lithium Power Grooming Kit

Remington PG6070
849 kr.

Som mand vil man også gerne se lidt godt ud. Remington PG6070 er skabt til dig, der gerne lige vil trimmes lidt diverse steder inden du skal være sammen med andre.

Remington PG6070 kan bruges både til at trimme skæg, næsehår, armhår og kropsbehåring. Den er let at anvende, har anti-slip håndtag, slidstærk og kommer med flere forskellige hoveder, således at du kan trimme i flere forskellige længder – ned til 0,2 mm. Hovederne monteres let vha. et simpelt klik-system.

Hold styr på alle delene ved at anvende den medfølgende base med plads til det hele. Det er super let at holde hygiejnen i top, da hovederne er vaskbare og dermed bare kan skylles under hanen. Bladene er desuden med “self-sharpening” effekt, som sikrer at de ikke bliver sløve.

Tag Remington PG6070 med på ferie – du kan lade den op via et USB-kabel til din computer.

Braun cruZer6 Bodytrimmer

Braun cruZer6 Bodytrimmer
0 kr.

Braun har skabt en super effektiv og virkelig lækker trimmer til mænd, der helt ubesværet fjerner uønsket kropsbehåring.

Braun cruZer imødekommer de behov du måtte have for intimbarbering på en effektiv og skånsom måde. Trimningen kan foregå på tre forskellige niveauer; medium, large og sensitiv. Den er hurtig, således at du kan opnå et lækkert, skarpt og rent resultat på få øjeblikke uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Trimmeren kan både bruges som barbermaskine og til at fjerne hår på kroppen blot ved at skifte mellem de forskellige hoveder. Trim eller fjern skæg, armhår, brystbehåring eller hår længere nede. Skift hovederne ved at klikke dem af og på – det er ganske let og sikkert!

Brug den medfølgende rejsetaske og badehænget, når du tager den med på ferie. Maskinen hverken fylder eller vejer særligt meget, og der derfor nem lige at have med i tasken.

Remington BHT300 Bodytrimmer

Remington BHT300 Bodytrimmer
0 kr.

I sammenhold men den anden trimmer fra Remington, der deltager i denne test, har de også skabt denne model, der lidt mindre og lidt lettere.

Remington BHT300 kan bruges på hele kroppen. Den trimmer således med lethed både skæg, armhår, kropsbehåring og det forneden på en effektiv, men skånsom måde. Vær opmærksom på at trimmeren er kun beregnet til at barbere på tørre område, og kan derfor ikke kan køre på fugtig hud eller tages med i bad. Trim i tre forskellige længder – 1,5-3,5 mm.

Trimmeren er meget ergonomisk at bruge. Der er skær på hver side af alle hovederne, således at du kan barbere både forlæns og baglæns. Et hoved kan roteres, mens et andet kan vinkles. Der er derfor nærmest ingen steder, hvor du ikke kan bruge Remington BHT300. En ekstra detalje at nævne her er, at håndtaget er belagt med skridsikker gummi, så maskinen ikke glider ud af hånden på dig under brug.

Gillette Fusion Proglide Styler

Gillette Fusion Proglide Styler
Gillette Fusion Proglide Styler

Den elektroniske pendant til Gillette Fusion Shaveren, som de fleste nok kender fra TV. Selve maskineriet er udviklet i samarbejde med Braun og fungerer hva. et AA-batteri, mens Gillette selv står for designet af skær osv.

Opnå en ultra tæt barbering med denne smarte 3-i-1 trimmer. Klip dit skæg lige som du ønsker det med et yderst flot og skarpt resultat. Det er selvfølgelig også muligt at bruge trimmeren andre steder på kroppen, hvis du skulle have behov for det. Gillette Fusion Proglide klarer alt helt ned til mindste detalje med de tre afstandskamme og skrabehovedet, hvor du kan påsætte dine Gillette barberblade.

Når du køber sættet, følger der også en lækker gel med, som du kan bruge ved barbering. Gelen plejer og passer godt på huden under barbering, og gør det desuden lettere at se, hvor du er kommet til.

Trimmeren er vandtæt, således at den kan tages med i badet. Når du er færdig, kan den skylles under hanen og pakkes væk i den medfølgende boks af aluminium.

1. Skift bladet på skraberen

Du kan sagtens bruge det samme redskab til intimbarbering, som du anvender til eksempelvis at barbere skæg. Men det er vigtigt, at du skifter bladet først. Årsagen giver næsten sig selv – det er ikke særlig lækkert, at anvende samme produkt til intimbarbering, og til barbering i ansigtet.

Det burde være det første du gør, inden du går i gang med intimbarbering. Så første trin er, at gøre op med sig selv, hvilket redskab man ønsker at anvende til sin intimbarbering.

Se vores skægtrimmer test her

2. Trim håret ned først

Hvis du vælger at anvende en skraber, så får du et bedre resultat, hvis du trimmer håret først. Faktisk er det ikke kun, hvis du anvender en skraber. Uanset hvad du vælger at anvende, skal du trimme hårene først, så hele processen bliver nemmere.

Det kan anbefales, at du blødgører hårene, inden du går i gang med skraberen. Dette betyder, at hele processen, hvor du skal skrabe, bliver betydeligt lettere. I sidste ende kan det også betyde, at du ikke skærer forkert grundet hårene strikker i mod.

Hvis det er første gang du prøver kræfter med denne form for barbering, så start med enten en barbermaskine (mange barbermaskiner har en lille fancy ting på den modsatte side af start-knappen, som gør et godt stykke arbejde, når du skal trimme hårene inden intimbarbering), eller en saks, til at få det værste væk.

Hvis muligt, burde du anvende en saks, som ikke bruges til andre formål (det er ikke just klogt at vælge en køkkensaks) Derefter kan du gå i krig med skraberen, men pas på. En skraber er et farligt værktøj, hvis det ikke anvendes rigtigt!

Du kan også læse vores hårtrimmer test

3. Skrab MED og ikke MOD hårene.

Der er mange gode grunde til, at du skal skrabe MED hårene og ikke mod dem. Igen giver den ene grund sig selv – det er mere behageligt. Det er ikke særlig rart, at skrabe mod hårene, da det ikke giver samme følelse og samme resultat i sidste ende, som det gør, hvis du skraber samme vej som hårene.

For at få et helt glat resultat, kan du være nødt til at skrabe mod hårene, men gør det så lidt som muligt, da det kan ende galt, hvis du skraber flere gange samme sted, mod hårene. I det hele taget skal intimbarbering gøres meget forsigtigt.

Læs vores barbermaskine test her

4. Efter intimbarberingen – Tag et velfortjent bad

Som det også er omtalt i guiden til at undgå sved, så er et varmt bad fantastisk. Efter en intimbarbering, er det vigtigt at der ikke går for langt tid mellem barberingen, og inden man går i bad.

Vask dig godt med sæbe, så du får eventuelle løse hår væk – de er irriterende, hvis de får lov at sidde længe nok efter barberingen. Sørg også for, at du får det sidste skrabet væk, hvis der måtte være nogle små hår tilbage efter intimbarberingen. Da hårene stadig er blødgjorte, så kan du sagtens tage de sidste hår inde i badet.

Se vores næsehårstrimmer test her

 


Skriv et svar

Back to Top ↑