Få volumen og længde med de rigtige hair extensions

Sukker du efter mere voluminøst hår, eller kunne du godt tænke dig et par centimeter ekstra? Hair extensions kan være en løsning, hvis du fra naturens side har tyndt hår, eller hvis du har svært ved at få dit hår til at blive langt

Der er sket meget inden for hair extensions, og i dag er det nemmere end nogensinde før at få flotte hair extensions, der giver et naturligt resultat. I forbindelse med hair extensions er metoden i dag meget mere skånsomt for dit hår.

Er hair extensions noget for dig, men er du i tvivl om, hvilken type du skal vælge? Så læs med i dette indlæg, hvor du får svar på dine spørgsmål.

LÆS OGSÅ: Crepejern test

Et naturligt look med hair extensions

Når du skal vælge extensions, vil du støde på to typer: syntetisk hår eller naturligt hår. Syntetiske hair extensions er typisk lavet af fibre, mens extensions af naturligt hår er ægte hår. Selvom det er et syntetisk materiale, er denne type hår efterhånden i en så høj kvalitet, at man stadig får et naturligt look.

Samtidig føles syntetiske extensions i høj kvalitet som naturligt hår. For at få det mest naturlige look er den rigtige farve essentiel. Det betyder, at du skal vælge en farve, der matcher din egen farve hundrede procent.

Er du i tvivl om din egen hårfarve, er det en god idé at kigge på et farvekort. For at skabe et så naturligt look som muligt kan det være nødvendigt at anvende extensions i flere nuancer. Det gælder især, hvis dit hår er blevet lysnet af solen, eller hvis du har striber i dit hår.

Hvilken type hair extensions passer til dig?

Der findes alverdens forskellige former for hair extensions. Blandt andet clip on, microring, limet, flettet og påsyet. Hver type har sine fordele. Hvad du skal vælge, afhænger af, hvad dit behov er. Vil du blot have lidt mere volumen for en aften, så det er lettere at lave en håropsætning til festen? Så kan clip on-metoden være det ideelle valg.

Clip on er den billigste metode, da du selv kan påsætte dine extensions uden professionel hjælp. Derudover kan clip on-extensions hurtigt fjernes igen. De fås i forskellige længder, og du kan nemt tilpasse dine extensions til dit hår for at få et naturligt look.

Microring-metoden er ligeledes en metode, du kan klare selv. Metoden er oplagt, hvis du vil have en løsning, der skal holde i længere tid end clip on. Med microring-metoden sættes håret på dit eget hår ved hjælp af små kroge.

Ringene sidder godt fast i håret, da de har en overflade med silikone. Ønsker du et længerevarende resultat, kan du vælge ekstensions med flette- eller påsyningsmetoden. Disse kræver dog et besøg hos en professionel.

LÆS OGSÅ: Epilator test

Husk at pleje dine hair extensions

Ligesom du passer på dine egne lokker, skal du også pleje dine hair extensions. Pleje har en stor betydning i forhold til at bevare det naturlige look. Samtidig vil omhyggelig pleje forlænge levetiden. Dine egne hårstrå tilføres næring via hårsækken.

Af gode grunde har hair extensions ikke en hårsæk, og de skal derfor beriges med naturlige olier og fugt fra plejeprodukter. Pleje er altafgørende i vinterhalvåret, hvor håret påvirkes af frost og blæst.

Om sommeren udsætter du håret for sol og saltvand, hvilket ligeledes er hårdt for hair extensions. Sørg for at bruge en shampoo og en conditioner. Anvend gerne en nærende hårkur en gang om ugen. Det kan være fordelagtigt at anvende en hårfarvekur med plejemidler. Håret plejes, og kuren medvirker til at udjævne din egen hårfarvetone med farven på dine extensions.

Har du valgt clip on-extensions, og bruger du blot disse en gang imellem, er pleje stadig påkrævet.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑