Få frisøren til at klippe dit hår præcis som du vil have det

For det meste er frisører kreative mennesker, men de er ikke tankelæsere, og lige præcis det faktum kan volde problemer nogen gange

Hvis du overvejer at få stylet dit hår på en anden måde næste gang du er hos frisøren, så får du her 3 tips til hvordan du får det bedst mulige resultat ud af det:

  1. Bestil tid i forvejen og gør din frisør opmærksom på, at det ikke er det sædvanlige der skal laves denne gang. Skal håret farves eller bleges, så er det også en god ide at gøre opmærksom på det.
  2. Tag billeder med af det du kan tænke dig der skal laves, og tag hellere et billede for meget med, end et for lidt. Sørg for at billederne er tydelige og fra flere vinkler med gode farver. Giv din frisør besked om hvilke ting du kan lide fra billederne og hvad du ikke kan lide.
  3. Vær opmærksom på at hår er forskelligt og at det derfor ikke er sikkert at dit hår kan komme til at ligne præcis det som du har fundet billeder af. Tag en snak med frisøren om, når du har vist billederne. Husk at de billeder du ser på sociale medier, fra f.eks kendte mennesker, mange gange er billeder hvor der er brugt flere timer på, at få håret til at sidde på lige præcis den måde, og at det ikke ser sådan ud til hverdag.

Husk også at jo mere tid der skal bruges på det, jo dyrere bliver det, og det kan også ske at din nye frisure kommer til at kræve mere vedligeholdelse end du er vant til. Det er også altid en god ide, at vaske håret inden du tager til frisøren, også selvom at det bliver vasket igen hos frisøren.

Andre gode tips til, at få en bedre oplevelse hos frisøren er f.eks at lade være med, at skynde på dem og, at sidde helt stille mens de arbejder med dit hår.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑