Fitness armbånd test – Få styr på dit helbred

Det er aldrig for sent at komme i gang med at træne. Bare spring ud i det – du behøver ikke at vente til mandag. Dit liv træningsliv kan starte i dag!

Et fitness armbånd – også kaldet et aktivitetsarmbånd – kan være din redning, hvis du bare rigtig gerne vil i gang med at træne lidt mere.

For nogle bliver fitness armbåndet motivationen, der driver værket, for andre er det bare en fed måde at registrere diverse resultater og for andre igen giver det selvtilliden et ekstra boost at kunne se og følge ens egne resultater.

LÆS OGSÅ: Pulsur test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Jawbone UP3 aktivitetsarmbånd

Jawbone UP3 aktivitetsarmbånd
Jawbone UP3 aktivitetsarmbånd
0 kr.

Hold dig fit og sund. Jawbone UP3 holder styr på alt angående dit helbred – aktivitet, puls og kostvaner.

Design

Jawbone UP3 er et one size armbånd, der fås i sort og grå. Armbåndet er splash proof og batteriet kan holde i op til syv dage inden, det skal lades op igen.

Skridttæller, distancemåler, kalorietæller og pulsmåler

Tag Jawbone UP3 på armen, så tracker den alle de oplysninger du måtte have brug for vha. MotionX technology. Jawbone UP3 har både skridttæller, distancemåler og kalorietæller.

Indstil armbåndet til den aktivitet eller det træningspas, du er i gang med. Jawbone UP3 holder øje med din puls med smarte bioimpedans målere.

Avanceret registrering af søvnkvalitet

Armbåndet registrer din aktivitet hele døgnet – den holder desuden også øje, hvordan du sover. Jawbone UP3 er super intelligent. Det kan måle REM-søvn og hvornår din søvn er lettest. Brug det som vækkeur og det vil vække dig ved vibrationer på et bestemt tidspunkt, eller når du sover lettest.

Bedre kostvaner

Det er selvfølgelig dig selv, der vælger, hvad du putter i munden i sidste ende, men Jawbone UP3 kan hjælpe dig lidt på vej til nogle lidt sundere alternativer.

Kom op af stolen

Det er meget sjovt at holde øje med sit eget aktivitetsniveau, men kun, hvis du ant faktisk husker at være aktiv. Derfor er Jawbone UP3 i stand til at minde dig om at komme op af sofaen med en lille vibration, hvis du har været inaktiv i alt for længe.

Synkroniser data

Download den gratis app UP og saml alle dine målte data direkte på din smartphone. Det er således muligt at føre statistikker og følge din udvikling lige så tæt, som armbåndet følger dig. Det er også muligt at følge andres udvikling – måske konkurrere mod dem.

Det er selvfølgelig også muligt at overføre datas til andre fitness apps eller dele dem på sociale medier såsom Twitter eller Facebook.

Max Trainer BOOST fitness armbånd

Max Trainer BOOST Fitness
0 kr.

Følg dit aktivitetsniveau dag for dag, time for time. Max Trainer BOOST registrerer din daglige aktivitet og giver dig løbende updates.

Design

Det næste i vores fitness armbånd test er et Max Trainer BOOST der er flot og neutralt designet i sort. Det kan justeres i størrelsen, således at det passer til alle – både mænd og kvinder.

Max Trainer BOOST har et lille display, der viser tid og dato, diverse målte data, registrering af søvn, samt batteriniveau. Armbåndet tåler selvfølgelig at blive vådt.

Batteriet kan holde i op til fem dage og en opladning tager tre timer.

Skridttæller, distancemåler og kalorietæller

Hold øje med om du får gået nok. Max Trainer BOOST registrere hvert et skridt du tager, måler din samlede distance og tæller brændte kalorier sammen for dig. Armbåndet giver dig løbende updates dagen igennem mhp. at booste din motivation.

Søvnkvalitet

Max Trainer BOOST våger over dig, når du sover og holder godt øje med kvaliteten af din søvn. Et godt helbred og en sund krop er også betinget af en godt nats søvn. Brug armbåndet som vækkeur. Det er lydløst, men fungerer med små vibrationer i stedet.

Synkroniser data

Overfør alle dine målte data med Bluetooth til mobilen eller andre smarte enheder. Brug Max Fit appen til at samle alle dine data og få et bedre overblik over dine præstationer i små grafer.

SE OGSÅ: Sandsækhandsker

Fitbit Charge HR fitness armbånd

Fitbit Charge HR fitness armbånd
0 kr.

Alene navnet fortæller at dette armbånd vil gøre dig fit for fight in no time! Aktivitetsniveau og puls samlet i en.

Design

Fitbit Charge HR findes i to forskellige størrelser og kan justeres yderligere i remmen, således at der helt sikkert også er et armbånd, der passer til dig. Desuden findes det i en smart sort farve og en mere feminin lilla.

OLED-skærmen kan løbende holde dig orienteret om alle de målinger, armbåndet foretager.

Armbåndet er vandtæt.

Batteritiden er ca. fem dage og en opladning tager 1-2 timer.

Skridttæller, distancemåler, kalorietæller, og pulsmåler

Fitbit Charge HR målet og registrerer nærmest alt, hvad du har brug for at vide omkring din egen krop, når det kommer til sundhed og kondi.

Fitness armbåndet tæller dine skridt, måler den samlede distance, aktive minutter og din forbrænding. Desuden holder det også øje med din puls ved brug af PurePulse LED-lys, således at du kan se at din kondi bliver bedre.

Sov trygt

Ved at sove med armbåndet på, kan du også få et praj om, hvordan du sover ved registrering af antal timer søvn og søvnkvalitet. Sæt fitness armbåndet til at vække dig med små vibrationer.

Synkroniser data og telefon

Alle data synkroniseres automatisk og plottes ind i en fin statistik i Fitbit appen på din smartphone. Det er også muligt at se dem online på din gratis konto på fitbit.com.

Connecter du armbåndet med din mobiltelefon via Bluetooth 4.0, er det muligt at se på OLED-skærmen, hvis der er nogen, der ringer.

Garmin Vivofit fitness armbånd med pulsbælte

Garmin Vivofit fitness armbånd
1.149 kr.

Yderst populært og præcist fitness armbånd, der motiverer dig til at forbedre dine mål. Der medfølger et pulsbælte.

Design

Der medfølger to justerbare remme til Garmin Vivofit. Armbåndet findes i flere forskellige farver. Se alle målte data, samt klokkeslæt, vises på det digitale display.

Armbåndet er vandtæt, så der sker ikke noget ved at gå i bad eller løbe en tur i regnvejr med det på.

Batteriet kan holde i op til et år.

Skridttæller, distancemåler og kalorietæller

Armbåndet har indbygget skridttæller, distancemåler og kalorietæller. Brug det medfølgende pulsbælte, og få målt din puls også.

En god nats søvn

Indstil Garmin Vivofit til dvaletilstand, så måler armbåndet kvaliteten af din søvn natten over.

Aktiverer dig

Er du blevet lidt for magelig og har siddet stille i for længe, minder Garmin Vivofit dig om, at det er tid til at komme lidt op i omdrejninger igen. En rød bjælke vil lyse på displayet efter en times inaktivitet, og den vil kun blive større jo længere du forbliver inaktiv. Få bjælken til at forsvinde blot ved et par minutters gang.

Synkroniser data og blive bedre

Synkroniser og gem alle dine data i applikationen Garmin Connect til smartphones eller computere. Følg dine fremskridt og del dem med andre. Opnå virtuelle mærker, når du har opnået nogle bestemte mål, eller meld dig til diverse online udfordringer mod andre Garmin Connect brugerprofiler. Du kan også selv oprette en udfordring.

Ikke nok med at Garmin Vivofit måler og synkroniserer alle dine personlige data – den hjælper dog også godt på vej mod nye og realistiske mål ud fra disse data.

SE OGSÅ: Sandsække til træning

Withings Pulse O2 aktivitetsarmbånd

Withings Pulse O2 aktivitetsarmbånd
799 kr.

Overvåg og saml alle dine data angående din sundhed på et sted og følg din udvikling løbende.

Design

Det sidste i vores fitness armbånd test er et Withings Pulse O2 der har et lækkert sporty design med en praktisk justerbar rem. Armbåndet fås i to farver; sort og blå.

Monter armbåndet på armen, i bæltet eller i jakkelommen – det måler alle steder, hvilket også gør det muligt at have det med, når du er på arbejde og ikke må bære smykker på arme og hænder.

Batteritiden er ca. 2 uger, hvorefter det igen skal lades op via USB.

Skridttæller, distance og kalorietæller

For nogle bliver det bare sjovere og mere motiverende at holde sig sund og aktiv, når de kan se resultaterne på skrift. Withings Pulse O2 tæller dine skridt og alle de kalorier, du forbrænder i løbet af en dag. Desuden måles distancer og højde.

Withings Pulse O2 er særlig god til at registrere niveau, tid og distance ved løb.

puls- og saturationsmåler

Tjek din kondi ved at holde et skarpt øje med din puls og saturation (iltmætning)

Registrering af søvnkvalitet

Withings Pulse O2 kan også bruges om natten til at høje øje med din søvnkvalitet. God søvn er yderst vigtig i forhold til en sund livsførsel. Den giver dig energi og gør dig i stand til at træffe nogle mere rationelle beslutninger.

Synkroniser data

Alle data overføres trådløst og automatisk til appen Health Mate – Steps tracker & Life coach på din smartphone. Her sættes dataene ind i grafer, hvilket giver dig et bedre overblik i din personligt udvikling. Det er muligt at dele dine data med andre Health Mate medlemmer.

SE OGSÅ: Hulahopring med vægt

Et aktivt liv er et godt liv

Med et fitness armbånd kan du rigtig komme til at følge din daglige aktivitet, hvilket måske også kan være en motivationsfaktor for at blive endnu mere aktiv.

Værd at vide før brug

Det kan mange smarte ting, men vores fitness armbånd test viser at det også har sine begrænsninger.

 • Cykling: Mange fitness armbånd kan have svært ved at måle distance, da de mere har fokus på acceleration og bevægelse. Brug derfor en cykelcomputer i stedet for, hvis du virkelig elsker at cykle.
 • Gang/tracking: Er du en stolt ganger, bør du vælge Jawbone UP3 eller Fitbit Charge HR, da de er mest præcise mht. registrering af antal skridt.
 • Roning/crosstrainer: Der kan forekomme lidt upræcis registrering af antal kilometer, mens intensitet og tid er uændret.
 • Svømning/vandsport: Alle fitness armbåndene er vandtætte, men det anbefales ikke at bruge dem i forbindelse med svømning og andre aktiviteter i vand.
 • Daglig aktivitet: Nogle fitness armbånd kan have svært ved at kende forskel på et stillesiddende aktivitet, såsom at skrive en e-mail, og en mere aktiv aktivitet – det kunne f.eks. være den daglige rengøring af hjemmet. Nogle gange kan den komme til at give dig flere point/km for den stillesiddende aktivitet frem for den aktive aktivitet.
 • Forbrænding: Kalorieforbrænding er én af de ting fitness armbånd er virkelig gode til at registrere helt præcist ud fra personlige registreringer og aktivitetsniveau.

Fitness armbånd – kom godt i gang

Få en god start med disse fem trin:

 • Undersøg, hvad de forskellige fitness armbånd kan måle og hvilke, der passer til dine behov – der er ingen grundt til at spilde penge på nogle funktioner, du aldrig kommer til at bruge.
 • Sæt et realistisk mål, men husk også de små delmål, der giver dig succesoplevelser i hverdagen.
 • Følg din udvikling løbende både for at justere mål og blive mere motiveret. Et par bevingede ord fra familie og venner kan også være meget motiverende og et godt boost for selvtilliden.
 • Anerkend og beløn dig selv, når du når et af dine delmål. Køb en lille gave til dig selv – gerne en, der kan optimere dine præstationer yderligere.
 • Husk at fokusere på træningen og din egen succes frem for de digitale facts. Løbeturen gælder – også selvom den ikke forefindes på Endomondo eller andre sociale fitness apps.

Optimér din forbrænding

Et øget aktivitetsniveau i hverdagen bringer dig sikkert på vej til en højere forbrænding.

 • Kom op af stolen, tag trappen, gå en ekstra omgang i haven
 • Gå et stoppested længere end du plejer, når du skal med bussen
 • Tag cyklen frem for bilen
 • Giv den daglige rengøring en ekstra skalle
 • Sæt et mindstemål for din daglige aktivitet på mindst 30 min.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑