Skægtrimmer Test – De 6 bedste skægtrimmere!

Skal du bruge en ny skægtrimmer og skal den være god og stabil?

Så er du kommet til det helt rette sted, her kan du læse test og anmeldelser af disse trimmere og se hvilke der er de bedste her og nu.

Hvis du har nogle spørgsmål til selve vores skægtrimmer test eller andet, så kan du benytte kommentarfeltet nedenfor. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig hurtigst muligt.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Remington MB4850 Virtually Indestructible skægtrimmer

Remington MB4850
719,10 kr.

Remington er et af de mest troværdige og bedst sælgende brands indenfor skægtrimmere og barbering til mænd. Det er der også en god grund til, deres maskiner er nemlig virkelig kvalitet til en altid god pris.

Denne er en opdateret udgave af deres bedst sælgende skægtrimmer til dato nemlig MB320C, denne opdaterede version har blandt andet et dobbelt lithium batteri som forlænger levetiden markant.

En fantastisk trimmer for dig der søger god kvalitet og en fair pris. Den holder omkring 2 timer på hver eneste opladning så den er også god at have med på rejsen.

En anden rigtig væsentlig detalje er at de titanium belagte blade er selvslibende og de behøves dermed ikke olie eller andet for at blive vedligeholdt.

LÆS OGSÅ: Barbermaskine test

Wella Professional Contura HS 61 skægtrimmer

Wella Professional Contura HS 61
1.199 kr.

Her ser du en af de absolut mest efterspurgte skægtrimmere på markedet netop nu, det er super kvalitet fra Wella og du får virkelig en robust lille sag her.

Der medfølger både ladestation og diverse afstandsstykker så du nemmere kan kontrollere hvor langt skægget skal trimmes.

Udover ladestationen medfølger også diverse små ting til at vedligeholde trimmeren, det er blandt andet en lille flaske med olie og en lille børste som bruges til at fjerne hår fra maskinen.

Contura er desuden en af de mest støjsvage og effektive maskiner på markedet, det er en nydelse at barbere sig med denne maskine.

Remington MB4110 skægtrimmer

Remington MB4110
449 kr.

Det er ikke nogen hemmelighed at, mange kvinder godt kan li når mænd har lidt skægstubbe, det er uden tvivl vigtigt for mange kvinder.

Derfor er det også vigtigt at du er velplejet og sørger for at holde en god længde i skægget så det hverken er for kort eller for langt.

Med denne Remington trimmer får du op til 40 minutters benyttelse uden at skulle bruge ledning på nogen måde, samtidig følger der en lille opbevaringskasse med hvor du kan ligge den i.

Alt i alt en rigtig god og stabil skægtrimmer som du netop nu kan erhverve dig til en ekstra skarp pris, klik dig endelig ind og læs meget mere.

BaByliss For Men E825E skægtrimmer

Babyliss er et utrolig kendt mærke, det er især kendt for sine mange elektronik produkter i skønheds branchen, de startede med at lave krøllejern og glattejern og producere i dag en lang række forskellige produkter.

Babyliss har jo gjort sig hurtigt kendt ved at sælge høj kvalitet til en utrolig stærk pris, hvilket også gør sig gældende her.

Trimmeren kan køres helt ned til blot 1 mm og kan også komme helt op til 20 mm. Der er altså med andre stor fleksibilitet ved at anskaffe sig netop denne model.

Vi anbefaler den fordi den er utrolig billig og du får endda 3 års garanti med i købet, kvaliteten er ikke på højde med Contura HS 61, men til prisen får du meget for pengene.

LÆS OGSÅ: Næsehårstrimmer test

Remington PG6070 Lithium Power Grooming skægtrimmer

Remington PG6070
0 kr.

Hvis du er typen som har kraftig hårvækst i ansigtet og ønsker en måde holde det på et pænt niveau, så er du sikkert længere i tvivl om du er nødt til at investere i en skægtrimmer.

Her får du det perfekte kit, en lækker og smart all in one løsning som indeholder alt hvad du overhovedet skal bruge.

Der er kamme på forskellige længder, nogle er perfekte til bakkenbarter mens andre giver dig en komplet og tæt barbering hver eneste gang.

Ligeledes medfølger der forlængere som giver dig fuld kontrol over barbering af næsehår, øjenbryn og ørerne.

Med andre ord er der virkelig alt i denne pakke, så i stedet for at købe en næsehårstrimmer, øjenbrynstrimmer og skægtrimmer hver for sig, kan du købe det hele på en gang. Og så oven i købet til en rigtig attraktiv pris.

BaByliss For Men E769E skægtrimmer

BaByliss For Men E769E
0 kr.

Denne skægtrimmer minder på utrolig mange punkter om den ovenstående, den er ligeledes fra Babyliss og mange af punkterne er stort set ens.

Den er ligeledes utrolig stabil og kører let og ubesværet igennem de mange hår, den kan kører enten på batteriet eller via et strøm stik.

Der er desuden en lille æske hvor der er lidt olie til maskinen samt en lille børste. Det skal bruges ofte så du kan vedligeholde den, på den måde holder den længst muligt tid.

Der er i alt hele 37 forskellige indstillinger til klippelængder, det er med til at gøre det hele til en lej og derved kan vi kun anbefale denne, da du får utrolig meget for få penge.

Hvilken skægtrimmer skal jeg så vælge?

Som du kan se findes der både mange mærker og mange prisklasser derude, så det er forståeligt at du måske er lidt forvirret over hvad du egentlig skal vælge.

Men vi vil altså gøre vores bedste til at hjælpe dig igennem beslutningsprocessen så du er helt sikkert på at vælge korrekt. Derfor kan du læse lidt mere neden under hvad du skal vælge til netop dine behov.

LÆS OGSÅ: Hårtrimmer test

Hvis du går efter kvalitet

Hvis du er typen som tænker langsigtet og gerne vil investere lidt mere for virkelig god kvalitet så er der ingen tvivl om at Wella Professional Contura HS 61 er det helt rigtige valg for dig.

Det er en professionel trimmer som kan holde i rigtig mange år, den klipper hårene perfekt og du mærker på ingen måde at den flår i hårene som med de billigere modeller.

Det er ikke den billigste model, så du må beslutte dig for om du ønsker kvalitet og et lækkert produkt eller om du vil gå på kompromis.

Hvis du går efter den billige løsning

Hvis du eksempelvis er på SU eller budgettet bare er rigtig stramt, så kan du måske ikke investere et par tusinde i en god trimmer.

Typer som Babyliss kan erhverves rigtig billigt og til prisen får du altså stadig rigtig god kvalitet. Det er klart de slet ikke kan måle sig med Wella, men du betaler også meget mindre.

Klik dig endelig ind på en af Babyliss modellerne og læs meget mere, her vil du kunne læse meget mere om de nyeste og bedste tilbud.

Den komplette løsning

Er du den praktiske type som godt kan lide at have alt samlet i et sæt. Så bør du helt sikkert vælge den sidste på vores liste nemlig Remington PG6070 Lithium Power Grooming.

Som du kan se er det, det ultimative sæt hvor du får alt i et, her er både skægtrimmer, ørehårstrimmer og næsehårstrimmer.

Remington er kendt for virkelig solid kvalitet og der er ingen tvivl om at du vil komme til at blive utrolig glad for dette sæt. Er du eksempelvis på udkig efter en gave til din mand, så er det her også sættet du bør overveje kraftigt.

Som du kan læse er der mange løsninger og typer at vælge imellem, sørg for at prioriter hvad du virkelig har behov for. Nedenfor har vi lavet en liste med nogle gode tips til valg af trimmer.

Sørg for at læs dem grundigt igennem, på den måde sørger du ikke bare for at købe et tilfældigt produkt, men at vælge lige præcis det du har allermest behov for. For der er rigtig mange der ender ud med at købe noget alt for dyrt som har alt for mange funktioner de slet ikke har behov for.

7 Gode råd til køb af skægtrimmer

Når du skal til at vælge en god skægtrimmer så er der nogle ting du skal være klar over. Derfor har vi udarbejdet 7 gode tips til hvordan du vælger den rette skægtrimmer til netop dine behov.

Har du nogle spørgsmål til disse punkter, så husk at du kan benytte kommentarfeltet nedenfor, vi gør vores bedste for at besvarer alle så hurtigt som overhovedet muligt, så spørg endelig.

1. Kig online og spar mange penge

Der er flere og flere der har fået øjnene op for internettet og dets muligheder for at finde gode tilbud og udsalg. Der findes en del store tjenester som hjælper dig med at finde de bedste priser.

Her kan du hurtigt taste produkt navnet ind og så har du mulighed for at se hvor stor forskel der er på priser fra forhandler til forhandler.

Så med andre ord kan du gå ud i en butik og få nogle gode råd til hvad du bør købe, derefter kan du gå hjem på computeren og se hvor meget du egentlig kan spare ved at købe i en netbutik.

2. Hvor tit barber du dig?

Et af de spørgsmål du bør stille dig selv er, hvor ofte du egentlig barbere dig. Hvis det er ofte så har du behov for en god trimmer så det kan gå hurtigt og nemt.

Hvis du ikke barbere dig særlig ofte så har du som regel slet ikke behov for alt det en stor og dyr trimmer kan, så kig på hvad dit behov egentlig er.

3. Vedligehold din skægtrimmer

Lige i første omgang lyder dette ikke som et sparetips, men det er det faktisk. Jo bedre du vedligeholder trimmeren og sørger for at holde den fri fra hår, jo længere holder den.

På den måde kan du undgå at skulle købe en ny trimmer indenfor kort tid, dermed er det et rigtig godt sparetip, da en skægtrimmer kan koste mange penge.

Når du køber en skægtrimmer medfølger der ofte en lille kost og noget olie, som du skal bruge til at holde maskinen i topform, det tager ikke mange minutter at rense en skægtrimmer.

4. Pas på batteriet

Hvis en dag skægtrimmeren ikke gider mere og batteriet er dødt, så kan det hurtigt komme til at koste en del at få skiftet det lille batteri.

Så derfor er det rigtig vigtigt at passe godt på batteriet, det kan du gøre ved at lade det fuldt op og bruge hele batteriet, inden du sætter den til opladning igen.

Det er også en god ide at bruge stikket til strøm så ofte som muligt, det sikrer ligeledes at batteriet har en længere levetid.

5. Vælg en der er støjsvag

Det gælder især for mange af de billige skægtrimmere, der er på markedet, at de larmer rigtig meget. Det kan være irriterende og man har ofte bare lyst til at kaste dem væk.

Derfor er det en rigtig god ide at tænke over støjniveauet, der er ingen grund til at den skal larme alt for meget.

6. Køb god kvalitet første gang

Mange vælger at købe en billig skægtrimmer første gang, i længden er det bare en dårlig ide, da de slet ikke er lavet i samme kvalitet og ikke kan holde til det samme som en kvalitets skægtrimmer kan.

Derfor gør du dig klogt i at købe rigtig god kvalitet første gang, på den lange bane vil den hurtigt tjene sig hjem.

Som du også kan se af vores test resultater så er der stor lighed mellem kvalitet og pris, så sørg nu for at vælge en som får gode anmeldelser med på vejen.

7. Vælg en hvor du i fremtiden kan købe reservedele

Til stort set alle billige skægtrimmere er det umuligt at købe reservedele, det vil sige at hvis en lille ting går i stykker eller du oplever andre problemer så er den stort set ubrugelig.

De kendte mærker har dog ofte online butikker hvor du kan finde reservedele, det samme gør sig gældende hos mange isenkrammere, her kan du ligeledes finde smådele og tilbehør til de kendte skægtrimmere.

Har du læst hele vores skægtrimmer test, kan du nu foretage dig det rette valg af skægtrimmer, uden at du behøver at bekymre om det.

 


Skriv et svar

Back to Top ↑