Multicutter – 3 multicuttere der er pengene værd

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at en multicutter er en maskine, der kan bruges til rigtig mange forskellige ting og det er naturligvis også der navnet er kommet fra, da multi nærmest kan betragtes som en forkortelse for multifunktionel og det er lige netop dét en multicutter er.

Derfor er det også en rigtig god idé, at du vælger at investere i en multicutter, hvad end du står og har behov for en maskine lige pt. eller du derimod bare gerne vil være helt sikker på, at du har den liggende i skuret eller på dit værksted, hvis du på et tidspunkt står og har behov for en multicutter til at klare en eller anden opgave i hjemmet.

Det er dog en god idé, at du ikke bare vælger at fare ud og købe dig en tilfældig multicutter, fordi den virker som et godt køb eller fordi den er på tilbud.

Hvad du derimod bør gøre er, at give dig god tid til at tage et nærmere kig på markedet, finde frem til en række modeller, som du mener er passende i forhold til, hvad du skal bruge den til og derefter skal du selvfølgelig sørge for at vælge lige netop dén multicutter, der er den bedste for dit vedkommende.

Hvis du ikke mener, at du kan finde tiden til dette, så er du heldig, at du er kommet til det helt rette sted, at finde en ny multicutter, for i denne artikel finder du nemlig tre forskellige multicuttere, der er blevet nøje udvalgt med særligt fokus på, at de skal være solide, de skal være velfungerende og så skal de selvfølgelig også kunne løse alle de opgaver, som man normalt vil komme til at stå overfor i hjemmet og som det er meget almindeligt at bruge en multicutter til at få klaret.

LÆS OGSÅ: Stiksav test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Black Bull 83204 multicutter

MULTICUTTER 230V - Black Bull 83204
300 kr.

Hvis du er på jagt efter en multicutter, der er nem at have med at gøre i forhold til alt lige fra opbevaringen til selve brugen af maskinen, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal tage et nærmere kig på Black Bull 83204.

Den er blandt andet blevet udstyret med et soft greb, der ikke blot giver den et lille twist med hensyn til det udseendemæssige aspekt, men det er også med til at gøre det langt mere behageligt at arbejde med den pågældende maskine fra Black Bull, der i øvrigt er et meget kendt navn, når det kommer til maskiner såsom multicuttere.

Det er sådan set også ligegyldigt, hvorvidt du er i gang med arbejdet i langt id eller i kort tid – det bliver ved med at blive behageligt for dine hænder. Den er tilpasset til brug i hjemmet, så derfor er den ikke beregnet til professionelt brug, men derimod i privat regi.

Det er desuden også muligt for dig at indstille hastigheden på din Black Bull 83204, hvilket giver dig mulighed for at arbejde med forskellige materialer, da det ikke er alle hastigheder, som du f.eks. vil kunne skære lige hurtigt igennem.

I og med, at der er mulighed for at indstille hastigheden på maskinen, så betyder det selvfølgelig også, at der er mulighed for at bruge din Black Bull 83204 til et bredt spektrum af forskellige opgaver, hvad end det er noget, du kommer til at gøre ofte eller det måske bare er et par gange om året.

Der er tale om en maskine, der kan bryste sig af en effekt, der lyder på hele 220 watt og en spænding på 230V og 50 Hz, men ikke nok med det, så bliver den leveret med flere forskellige former for tilbehør som f.eks. dybsavklinge, HSS savblad, skraberblad, slibesål samt 6 stk. slibepapir.

Bosch GOP 250 CE multicutter

MULTICUTTER - Bosch GOP 250 CE
0 kr.

Bosch GOP 250 CE er en helt igennem fantastisk multicutter, som er blevet navngivet ‘Den blå problemløser’, da der er tale om en maskine, som kan klare rigtig mange af de problemer, som man kan komme ud for at have i hjemmet og derfor er det også en rigtig god idé at anskaffe sig en multicutter som f.eks.

Bosch GOP 250 CE. Maskinen er udstyret med en effektiv motor, der har en effekt, der lyder på hele 250 Watt og den selvsamme motor er også blevet udstyret med konstantelektronik, der er med til at sikre et ensartet arbejdstempo, hvilket gør sig gældende uanset hvilken opgave, der er tale om.

Ydermere, så kan den også bryste sig af, at være udstyret med en lille grebsomkreds, der er med til at gøre arbejdet langt mere behageligt i forbindelse med alt lige fra præcisionsopgaver til den kontinuerlige drift, hvorfor den altid vil være behagelig at arbejde med.

Du skal desuden heller ikke være bange for, at du ikke vil kunne lave et præcist stykke arbejde, når du gør brug af din Bosch GOP 250 CE, for du er nemlig sikret både nem og præcis positionering takket være den oscillerende bevægelse, der muliggør målrettet kapning og skæring – det forhindrer desuden også at der vil ske beskadigelse af dyre arbejdsmaterialer.

Ydermere, så er der også mulighed for et forvalg af omdrejningstal, der er med til at sikre dig den perfekte indstilling, hvad end for en form for udstyr og tilbehør, du bruger og ligeledes også hvilken form for arbejdsmateriale, du vælger at bruge.

Maskinen er desuden også blevet udstyret med et omfattende tilbehørsprogram, der blandt andet sikrer løsninger på mange forskellige opgaver, men dertil gør det gummierede greb det også muligt at arbejde behageligt i flere positioner.

Den har et omdrejningstal, der kan strække sig hele vejen fra 8.000 til 20.000 omdrejninger pr. minut.

SE OGSÅ: Dekupørsav

Bosch GOP 300 SCE multicutter

Bosch GOP 300 SCE
2.673 kr.

Hvis du er på jagt efter en multicutter, som du kan bruge til at klare diverse opgaver derhjemme, så er der ikke nogen tvivl om, at du bør tag et nærmere kig på Bosch GOP 300 SCE, som er en formidabel maskine, der blandt andet er blevet udstyret med et SDS-system, der gør det nemt for dig at udskifte dit tilbehør i løbet af kort tid og oven i købet også gøre det uden at skulle gøre brug af værktøj.

Det giver dig ikke blot en optimal betjeningskomfort, men det gør det også meget nemmere at være effektiv og få klaret dine opgaver hurtigere. Ikke nok med det, så er Bosch GOP 300 SCE endda også blevet udstyret med en effektiv motor med en effekt, der lyder på intet mindre end 300 Watt, som også er blevet udstyret med konstantelektronik, der selvfølgelig er med til at sikre et ensartet arbejdstempo uanset opgave, materiale og udstyr, der bruges.

Maskinen kan desuden også bryste sig af, at have en lille grebsomkreds, der er med til at gøre arbejdet langt mere behageligt i forbindelse med alt lige fra præcisionsopgaver til ganske almindelig og kontinuerlig drift.

Det er desuden også nemt og enkelt at indstille maskinen til et bestemt omdrejningstal, inden du går i gang med den opgave, som du skal have klaret og det betyder selvfølgelig også at du kan indstille den til at have den helt perfekte indstilling til lige netop dét tilbehør, dén arbejdsopgave og dét materiale, om er en del af den pågældende arbejdsopgave.

Bosch GOP 300 SCE vejer desuden heller ikke mere end kun 1,7 kg., så du skal ikke være bange for, at du bliver træt i armene, når du gør brug af maskinen, hvad end du skal bruge den i bare et par minutter eller vi derimod snakker om en opgave, der varer i flere timer.

SE OGSÅ: Båndsav

Hvad bruges en multicutter egentlig til?

En multicutter kan bruges til et væld af forskellige opgaver, og som det også beskrives i starten, så er det naturligvis også derfor, at den har fået navnet multicutter – fordi der er tale om en multifunktionel maskine, som kan løse et væld af opgaver og bruges i et bredt spektrum af forskellige sammenhænge.

Det er dog tale om en maskine, der bruges til enten at slibe eller skære i en række forskellige materialer. Det betyder også, at den kan monteres med en lang række forskellige former for tilbehør og derfor også bruges til utallige formål.

Derfor er det også en rigtig god idé, at du investerer i en multicutter, hvad end du står og har brug for den lige nu eller du derimod bare gerne vil have den liggende, så du har muligheden for at tage den frem, hvis du pludselig står overfor en opgave, hvor du meget gerne skal bruge en multicutter.

Faktisk er en multicutter nærmest ikke til at undvære, hvilket specielt gør sig gældende, hvis du er typen, der er meget gør-det-selv-person og derfor ofte udfører forskellige former for reparations- og installationsopgaver, der kræver, at du har en multicutter, hvis du skal kunne udføre den pågældende opgave.

Derfor er det aldrig nogen dum idé at investere i en multicutter, men derimod er det en rigtig god maskine at have liggende derhjemme, hvis du pludselig står og skal bruge den – og det betyder selvfølgelig også, at du ikke skal ud og låne den eller leje den.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑