Candyfloss maskine – Så lad dog børnene

Candyfloss er en succes blandt stort set alle børn, for det er – uden tvivl – de absolut færreste børn, der ikke kan lide candyfloss.

Tværtimod, så elsker langt de fleste børn candyfloss og hvad ville være mere fantastisk end, hvis de kunne lave det med deres helt egen maskine derhjemme?

Det vil uden tvivl give bonuspoint på forældre-kontoen, hvis du kommer hjem med en candyfloss maskine til dit barn eller dine børn.

De findes i mange forskellige størrelser og afskygninger, så derfor kan du med garanti også finde en model, som du mener er passende for dig og dine børns behov – og selvfølgelig også for din pengepung, da den ikke skal være alt for dyr for dig.

På den anden side, så er det dog også vigtigt, at du sikrer dig, at du ikke ender med at erhverve dig en candyfloss maskine, der er alt for billig. Hvis du begår den fejltagelse, så kan du meget hurtigt ende med at stå tilbage med en maskine, som du reelt set ikke rigtigt kan bruge til noget, fordi den ikke lever op til hverken dine eller dine børns krav.

Derfor er det en rigtig god idé, at du investerer lidt af din tid i, at finde ud af, hvad du og dine børn har behov for og hvad I har af krav, når det kommer til en candyfloss maskine – gør du det, så er du også garanteret, at det vil blive meget nemmere at finde frem til en eller flere maskiner, der vil være passende til det behov, som I har og som du søger at få dækket.

LÆS OGSÅ: Ismaskine test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Andrew James candyfloss maskine

Andrew James candyfloss maskine
799 kr.

Vi husker selvfølgelig alle sammen de dage i løbet af vores barndom, hvor vi var så heldig at få en candyfloss af vores forældre. Derfor er det også noget, som alle husker fra sin barndom og det er selvfølgelig også noget, som dit barn skal kunne huske fra sin barndom, når han eller hun vokser op og bliver ældre.

Der findes mange candyfloss maskiner på markedet, men hvis du bare gerne vil have én, der ikke koster synderligt meget og samtidig også er nem at have med at gøre, så bør du tage et nærmere kig på denne candyfloss maskine fra Andrew James, der gør det nemt som en leg at lave candyfloss.

Den kan eksempelvis bruges, hvis du gerne vil give børnene noget andet godt i stedet for det sædvanlige fredagsslik eller hvis der skal holdes en fødselsdagsfest for hele klassen.

Maskinen er meget nem at gøre brug af og den er dertil også nem at gøre ren efter brug.

Den kommer med pinde og 3 bøtter sukker med forskellige smagsvarianter: citron, appelsin og kirsebær.

Selve maskinen har en vægt på 1,2 kg. og samlet vejer det hele lige under 2 kg.

Retro candyfloss maskine

Retro candyfloss maskine
0 kr.

Hvis du er typen, der godt kan lide retro-inspireret design og du ligeledes er på jagt efter en candyfloss maskine, der kan bruges til at lave candyfloss til børnene – og måske endda også dig selv, så er der ikke nogen tvivl om, at du bør tage et nærmere kig på candyfloss maskine, hvis design er inspireret af de glade 50’ere.

Ikke nok med, at den har et spændende design, så laver den også rigtig lækker candyfloss, hvorfor du ikke skal være bange for, at der har været for meget fokus på designet og for lidt fokus på selve funktionaliteten af maskinen, da det slet ikke er sådan, det forholder sig.

Den laver derimod candyfloss, der smager rigtig godt og den gør det oven i købet også i løbet af ganske kort tid, hvorfor du nemt kan bruge den lige inden Disney Sjov om fredagen.

Det betyder selvfølgelig også, at den er meget nem at have med at gøre, da du rent faktisk ikke skal gøre andet end at tilsætte de nødvendige ingredienser og derefter er den klar til at tages i brug.

Det tager derfor ikke særlig lang tid at lave candyfloss, uanset om du skal lave det til én person, to personer eller ti personer.

Det skal desuden også nævnes, at der er mulighed for at bruge enten hele eller knuste bolcher i Retro CandyFloss Maskine, hvilket selvfølgelig vil betyde, at den respektive candyfloss vil komme til at smage ligesom det bolche, som du vælger at bruge i maskinen.

LÆS OGSÅ: Saftpresser test

Princess candyfloss maskine

Princess candyfloss maskine
0 kr.

Der kan være mange gode grunde til, at du gerne vil investere i en candyfloss maskine. Det kan være, at du er i gang med at arrangere en børnefødselsdag eller et lignende arrangement, men det kan selvfølgelig også tænkes, at du blot ønsker at glæde et barn eller flere.

Der er nemlig ikke nogen tvivl om, at det er de færreste børn, der ikke vil blive særdeles glade for at få en vaskeægte candyfloss maskine, som de kan bruge til at lave candyfloss til både dem og deres venner.

Hvad end grunden er til, at du har indledt jagten efter en candyfloss maskine, så er der ikke nogen tvivl om, at denne smarte og flotte candyfloss maskine er et oplagt valg. Den vil ikke blot være et stort hit hos dine børn, men du vil med garanti heller ikke selv kunne holde fingrene fra den, da den laver virkelig lækker candyfloss.

Du skal desuden også være klar over, at der bestemt er tale om en maskine, der er særdeles nem at have med at gøre og samtidig også er super nem at betjene, hvorfor du ikke skal være bange for at den er for svær at betjene – det eneste du skal være bange for er, at den er så nem at betjene, at dine børn kan finde ud af det selv.

Det er desuden også særdeles nemt at rengøre den efter brug.

LÆS OGSÅ: Blender test

Candyfloss maskine fra Coolstuff.dk

Candyfloss-maskine
249 kr.

Har du også altid troet på, at det er uhyre svært at lave candyfloss? Hvis ja, så er du bestemt ikke den eneste, der har gået rundt med denne opfattelse efter at have set de store maskiner, som de står med i tivoli og ved cirkus.

Faktum er dog, at det slet ikke er så vanskeligt, som folk går og tror – tværtimod, så kræver det nærmest ingenting og du behøver heller ikke en lige så stor maskine, som de bl.a. står med i tivoli eller ved et cirkus.

Du kan sagtens nøjes med en mindre udgave som eksempelvis denne Candyfloss-maskine, hvortil du blot skal bruge lidt sukker og så er du faktisk klar til at lave candyfloss til dig selv, dine børn, dine børns venner og alle mulige andre.

Det betyder faktisk også, at der er tale om en maskine, der kan bruges af alle og enhver, så derfor skal du nok ikke lade den stå for tæt på dine børn, for så er de bare lige pludselig i gang med at lave candyfloss.

Hvis du gerne vil lave candyfloss med den denne Candyfloss-maskine, så skal du blot varme maskinen op, lægge en skefuld sukker i midten, starte for selve maskinen, og derfor kan du se, hvordan de tynde sukkertråde opstår – det er nærmest en helt magisk oplevelse.

Dernæst kræver det blot, at du er i stand til at fange trådene en efter en med et papkræmmerhus, som de også gør i både tivoli og ved et cirkus. Og så skal det naturligvis heller ikke være nogen hemmelighed, at en candyfloss maskine med garanti vil være et hit til en hvilken som helst børnefødselsdag.

Candyfloss maskine med hjul

Én ting er at have en candyfloss maskine derhjemme. En helt anden ting er at have en candyfloss maskine, som rent faktisk ligner de store udgaver, som du kan finde i blandt andet tivoli og cirkus. Hvis du gerne vil have en sådan candyfloss maskine, så er der ikke nogen tvivl om, at det er en model som denne, du skal have fat i.

Den ligner nemlig præcis de store candyfloss maskiner, som man kan opleve i både tivoli, cirkus og på festivaler, men er dog lavet i et lidt mindre format, så den kan stilles på bordet derhjemme.

Den vil ikke blot kunne give magi og eventyr til enhver fest for børn, men den vil samtidig også kunne glæde dit barn eller dine børn til dagligt, hvorfor der sådan set ikke behøver at være nogen bestemt anledning til, at du skal investere i en candyfloss maskine som denne.

Det er desuden heller ikke særlig svært at bruge denne maskine til at lave candyfloss og derfor vil alle og enhver også kunne finde ud af det, men det anbefales dog ikke at børn på under 14 år laver deres egne candyfloss med denne maskine.

Endvidere, så kan du både gøre brug af sukker med smag (hvilket eksempelvis kunne være knuste bolcher, da det er meget populært) eller blot ganske almindeligt sukker. Det betyder naturligvis også, at den er billig i drift, da du kan få 1 kilo sukker for blot 8-10 kr., hvorfor det bestemt ikke er dyrt at give børn en stor oplevelse.

Derfor skal du købe en candyfloss maskine til dit barn eller dine børn

Der er selvfølgelig rigtig mange gode grunde til, at du skal gå ud og investere i en candyfloss maskine til dine børn, men der er dog en særlig række af grunde, der er bedre end andre.

Det skal allerede understreges nu, at der ikke just er tale om en maskine, der på nogen måde er en nødvendighed i hjemmet, men det ændrer dog ikke på det faktum, at det vil være en maskine, der vil gøre dit barn eller dine børn uhyre glade, for der er bestemt ikke mange børn, der har det privilegium, at de blot kan tænde op for en candyfloss maskine og lave noget lækkert candyfloss til dem selv og deres venner, når de har lyst til det.

Derfor handler det naturligvis i høj grad om, at du gerne vil gøre dit barn eller dine børn glade, hvilket du bestemt vil komme til, hvis du giver dem en candyfloss maskine – og langt de fleste af sådanne maskiner er oven i købet så nemme at have med at gøre, at alle og enhver – og dermed også dit barn eller dine børn – vil kunne finde ud af at lave candyfloss på egen hånd.

Det handler dog også om, at det i længden meget nemt kan gå hen og blive billigere for dig end, at skulle ud og købe fredags- eller lørdagsslik til dit barn eller dine børn et par gange i måneden, for det skal ikke være nogen hemmelighed, at det hurtigt kan ende med at koste godt og vel 50 kr., hvis der er tale om bland-selv-slik el.lign.

Hvis du i stedet vælger at investere i en candyfloss maskine til dit barn eller dine børn, så er det eneste, der er krævet, før der er mulighed for at lave candyfloss, som barnet eller børnene kan få til Disney Sjov, at du har noget sukker stående i køkkenet, som oftest ikke koster mere end 8 kr. til 10 kr. for et helt kilo.

Det er selvfølgelig i høj grad en investering, du skal lave for at gøre dit barn eller dine børn glade, og ikke for at spare penge på fredags- og/eller lørdagsslik, men det skal dog stadig nævnes, at det er muligt.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑